HOi HOI ...

 

Even voorstellen ...

Ik ben Jessie en moeder van 2 kids Rezy en Yurjen. Ik doe dit in bijberoep en als hoofd beroep ben ik Obstetrie Verpleegkundige op de Kraamafdeling. Zo leuk al die kleintje die worden geboren en daar kan ik mooi van profiteren want de papa's en mama's hebben de nieuwste trends in babyland mee in hun luiertas. 

Maar waarom ben ik dan gestart met mijn baby & kidsstore in bijberoep. Nou jullie mogen weten dat onze zoon Yurjen is geboren met een gen mutatie genaamd CNKSR2 en is hierdoor verstandelijk gehandicapt. Wat was dit een klap om te verwerken toen we dit hoorden. Als ouders wil je immers dat je kindje gezond is. Als moeder zijnde wilde ik graag een beetje ontspanning om al deze zorgen een beetje te kunnen verwerken. Ik ben toen gestart met haken. Dit ging in het begin nog niet zo netjes als hoe het er nu uit ziet. Familie en vrienden wilden graag spulletjes kopen en zo ben ik langzaam uitgegroeid tot een online webshop met veel handgemaakte producten van knuffels, speenkoorden, bijtringen en mijn eigen babygymen. 

 

UItbreiding van de shop met bekende baby merken

Om de shop dan toch wat compleet te maken heb ik er nog wat bekende merken zoals Mushie, Jollein, Childhome eraan toegevoegd die ook samen gaan met de handgemaakte producten. Dit zijn dan de speentjes, rammelaars en speendoekjes. Er staan natuurlijk nog veel meer andere mooie producten in de shop dus neem gerust een kijkje.

Ik wens jullie veel shop plezier